Premier League-club trekt aan de mouw van Bjorn Engels

Premier League-club trekt aan de mouw van Bjorn Engels

06 mei 2016 13:30 - Na meer dan een jaar in de Brugse ziekenboeg vertoefd te hebben, keerde Bjorn Engels sterker dan ooit terug uit zijn blessure. Hij groeide in geen tijd uit tot dé steunpilaar van de Brugse defensie. En dat is ook de ploegen in het buitenland niet ontgaan. 

Volgens HLN vertoont Everton meer en meer interesse in Engels. De Engelse subtopper is immers op zoek naar een vervanger voor John Stones, die in de belangstelling staat van een resem topclubs. Omdat Engels over hetzelfde profiel beschikt als Stones, zien de Toffees in hem een ideale vervanger.

Naar verluidt bracht Everton de prestaties van Engels al verschillende keren in kaart dit seizoen, waarbij hun scouts steeds met een positief rapport terugkeerden richting Liverpool. Een effectief bod bracht de Premier League-club nog niet uit.

Veel zorgen hoeft Blauw-Zwart zich normaal gesproken niet te maken. Engels gaf eerder immers al aan dat hij graag nog een jaar bij Club Brugge wil blijven. Hij wil de club naar eigen zeggen bedanken voor het blijvende geloof in hem tijdens zijn langdurige blessure. Met Club is hij bovendien nu al verzekerd van Europees voetbal (en bij een titel zelfs van Champions League-voetbal). Everton grijpt daarentegen naast een Europees ticket.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.