Preud’homme dankt de fans: “Ik wilde het voor hen doen”

Nieuwe naam genoemd als opvolger van Michel Preud'homme

15 mei 2016 17:12 - Derde keer, goede keer voor Michel Preud’homme: in zijn derde seizoen bij Club Brugge heeft de coach eindelijk de landstitel beet. Hij kon het feest al zelfs voor het laatste fluitsignaal inzetten, want Club versloeg aartsrivaal Anderlecht met klinkende 4-0-cijfers.

“We hebben hier zo hard voor gewerkt. Deze titel is dik verdiend”, reageerde een euforische MPH bij Play Sports. “De titel pakken met Standard na 25 jaar was schitterend, maar bij Club heb ik hetzelfde gevoel. Je voelde de honger hier en we hebben de eer van die mensen die elf jaar hebben moeten wachten, toch een beetje gered.”

“Het was voor die mensen dat ik het wilde doen. Ik heb nog nooit zoveel steun gehad als hier. Ook als het slecht ging en de pers mij wat probeerde aan te vallen, steunden ze mij.”

Wat Preud’homme volgend seizoen van plan is, is nog niet duidelijk. “Daar wil ik vandaag niet over praten. We spreken daar later wel eens over.”

Club mag nu nog twee speeldagen genieten. “We moeten die matchen uiteraard spelen, maar misschien zullen er wat andere jongens aan bod komen. Enkele jongeren zullen hun kans krijgen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.