Preud’homme dirigeert Brugse overwinningsgezangen

Preud'homme dirigeert Brugse overwinningsgezangen

22 mei 2016 16:30 - Club Brugge heeft zijn laatste wedstrijd van het seizoen afgesloten met een 2-2-gelijkspel tegen KV Oostende. Achteraf mocht Michel Preud’homme de overwinningsgezangen voor zijn rekening nemen.

Club slikte in zijn slotwedstrijd nog een laat doelpunt, maar dat kon de pret niet bederven voor de landskampioen. Preud’homme stond zelfs tijdens de match al te zwaaien met een sjaal van Blauw-Zwart.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.