Preud’homme en Mannaert gingen Brugse driepunter vieren

Preud'homme en Mannaert gingen Brugse driepunter vieren

02 mei 2016 14:00 - Club Brugge boekte zondagavond een klinkende 3-1-zege tegen KRC Genk en bracht daarbij prima voetbal op de mat. Voor trainer Michel Preud’homme en algemeen manager Vincent Mannaert de ideale gelegenheid om achteraf even na te genieten.

Eind februari raakte bekend dat Club Brugge met Ijsboerke een nieuwe commerciële partner wist te strikken. Onder meer de commercieel manager van het Belgisch roomijsmerk tekende zondag present in Jan Breydel. Na de wedstrijd vierde de sponsor met onder meer Preud’homme en Mannaert.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.