Preud’homme geeft belangrijke tip over zijn toekomst

Franse middenmoter wil Michel Preud'homme

16 mei 2016 11:23 - Nu de titel binnen is, kan Club Brugge al uitkijken naar volgend seizoen. Eén grote vraag doemt dan vrijwel meteen op: zal Michel Preud’homme dan nog als hoofdtrainer op de bank zitten? Zelf wilde MPH tijdens het titelfeest niet veel over zijn toekomst zeggen, maar hij lichtte toch één tipje van de sluier.

“Ik geef mijn antwoord ten laatste binnen twee weken”, vertelde hij immers aan RTBF. “Het is wel zo dat het trainerschap een slopende functie is. Kijk naar wat er mijn goede vriend Dominique (D’Onofrio, die enkele maanden geleden op 62-jarige leeftijd overleden is, nvdr) is overkomen. Ik ben nu 57 jaar. Dit is ons leven, maar er bestaan ook andere dingen.”

Al wil dat niet per se zeggen dat hij zal vertrekken. “Er kan nog veel gebeuren. We zullen wel zien”, besloot hij.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.