Preud’homme heeft knoop doorgehakt omtrent overgang naar Bordeaux

Preud'homme heeft knoop doorgehakt omtrent overgang naar Bordeaux

24 mei 2016 14:15 - Michel Preud’homme wikt en weegt momenteel of hij ook volgend seizoen nog in Jan Breydel vertoeft. Intussen heeft de Luikenaar alvast één beslissing definitief genomen.

Zo zal Preud’homme straks niét richting Bordeaux trekken. Dat meldt Sporza. De onderhandelingen tussen de Brugse coach en Bordeaux zijn in extremis afgesprongen. Beide partijen waren al langer in gesprek en hebben ook de voorbije dagen nog verregaand onderhandeld, maar tot een akkoord kwam het dus niet.

De Franse club houdt Preud’homme wel op zijn lijst met potentiële trainers voor in de toekomst. De 57-jarige voetbalcoach heeft wel nog niet beslist of hij bij Club blijft. Dat maakt hij naar verluidt pas begin volgende week bekend.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.