Preud’homme heeft knoop doorgehakt over zijn toekomst!

Preud'homme heeft knoop doorgehakt over zijn toekomst!

29 mei 2016 21:05 - Michel Preud’homme heeft ons lang laten wachten, maar vandaag heeft hij definitief de knoop doorgehakt. “Je reste avec vous”, klinkt het bij de Luikenaar. En nu “Bluvngoan”.

Preud’homme kondigde het nieuws vandaag aan via de officiële website van Club Brugge. Dit weekend heeft hij alles nog eens overlegd met zijn familie. MPH heeft nog een contract bij Blauw-Zwart tot 2019 en is dus teruggekomen op zijn eerdere beslissing van begin april om een sabbatperiode in te lassen. Assistent-coach Philippe Clement zou wel meer verantwoordelijkheid krijgen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.