Preud’homme looft Club-speler: “Enorm veel vooruitgang geboekt”

Preud'homme looft Club-speler: "Enorm veel vooruitgang geboekt"

01 mei 2016 20:30 - Club Brugge heeft een nieuwe stap richting een veertiende landstitel gezet. Blauw-zwart klopte KRC Genk met 3-1 en bracht goed voetbal op de mat. Michel Preud’homme was na afloop een fiere coach.

“Mijn spelers mogen best heel even euforisch zijn, want dit was een hele knappe en belangrijke overwinning. Ik ben heel fier op hen. Al ben ik wel blij dat deze wedstrijd achter de rug is, want Genk is een moeilijk te bespelen ploeg”, citeert Het Nieuwsblad de Brugse coach.

Daarna haalde Preud’homme de loftrompet boven voor één speler. “Ik vond onze eerste helft van een heel hoog niveau, met vandaag als uitschieter José Izquierdo. Die gaat zó snel… Hij heeft de laatste twee jaar enorm veel vooruitgang geboekt. Bovendien is hij fysiek helemaal in orde, anders kan je al die sprintjes niet blijven trekken.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.