Real Betis wil Abdoulay Diaby

Real Betis wil Brugse goalgetter

23 mei 2016 01:00 - Club Brugge scoorde dit seizoen zowel in de reguliere competitie als in de Play-Offs aan de lopende band. Daarvoor mag Blauw-Zwart vooral Abdoulay Diaby (16) en Jelle Vossen (14) bedanken. Ook Hans Vanaken vond 10 keer de weg naar doel dit seizoen. Al dat aanvallende geweld is ook heel wat buitenlandse clubs niet ontgaan.

Zo richt Real Betis zijn pijlen op Diaby. Dat meldt Het Belang van Limburg. De nummer tien uit de Primera Division heeft al geïnformeerd naar de Franse Malinees, maar beseft dat de vraagprijs niet min zal zijn.

Diaby streek afgelopen zomer neer in Jan Breydel en heeft nog een contract tot 2019. Bovendien is de 25-jarige aanvaller de eerste keuze in de aanvalslinie van Michel Preud’homme. Als Real Betis dus effectief kans wil maken om Diaby binnen te halen, zal het diep in de buidel moeten tasten.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.