Refaelov heeft goed en slecht nieuws voor Blauw-Zwart

Refaelov heeft goed en slecht nieuws voor Blauw-Zwart

08 mei 2016 20:30 - Lior Refaelov was in de Ghelamco Arena dé opvallende afwezige bij Club Brugge. De Israëliër, die er tegen Anderlecht en Genk ook niet bij was, moest de Slag om Vlaanderen aan zich voorbij laten gaan. Intussen heeft hij meer uitleg gegeven bij zijn blessure.

“Ik heb al 2,5 maanden last van pubalgie. We kiezen de belangrijkste matchen eruit en die speel ik”, verklaart Rafa bij VTM. Intussen wordt de Brugse middenvelder dus klaargestoomd voor de mogelijke kampioenenmatch tegen aartsrivaal Anderlecht.

“Ook vandaag was het een belangrijkste wedstrijd, maar ik had te veel pijn na de match tegen Genk. Wellicht moet ik geopereerd worden. We proberen om dit onder controle te krijgen en klaar te zijn tegen volgende week … Om thuis kampioen te worden tegen Anderlecht”, besluit Refaelov hoopvol.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.