Refaelov verwijst naar Club-fans voor contractverlenging

Refaelov verwijst naar Club-fans voor contractverlenging

24 mei 2016 18:00 - Lior Refaelov heeft goed nieuws voor de fans van Club Brugge. De Israëliër verlengt zijn contract bij Blauw-Zwart tot 2019. Hij gaf ook een woordje uitleg bij zijn keuze.

Rafa had nog een contract voor één jaar, maar verlengde vandaag zijn verbintenis in Jan Breydel tot 2019. “Ik ben zeer blij om mijn verblijf in Brugge te kunnen verlengen. De supporters hebben mij enorm gesteund de voorbije jaren en ik kijk er naar uit om met hen de Champions League in te gaan.”

Ook algemeen manager Vincent Mannaert is opgetogen door het verlengd verblijf van de sterkhouder. “Rafa is op en naast het veld een belangrijke speler voor ons. We zijn blij om hem langer aan ons te kunnen binden. Hij vat eind juni zijn 6e seizoen aan bij ons en mag dus een echte Clubman genoemd worden.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.