Ryan gelandt op Belgische bodem: “Naaste familie”

Ryan gelandt op Belgische bodem Naaste familie

14 mei 2016 13:00 - Mathew Ryan ruilde afgelopen zomer het shirt van Club Brugge in voor dat van Valencia. Maar de 24-jarige Australiër is Blauw-Zwart nog lang niet vergeten. Zo vloog hij speciaal vanuit Valencia naar Brugge om de clash tegen Anderlecht bij te wonen. 

“Club was een belangrijk deel van mijn leven de voorbije jaren”, vertelt Ryan aan Stadion. “Ik heb hier nog altijd veel goeie vrienden en mensen die ik als naaste familie beschouw. Het is voor de club een heel belangrijke wedstrijd morgen. Ik had wat vrije tijd, dus ik ben heel blij om even terug te zijn en ze zo hard mogelijk te steunen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.