Scheidsrechter voor AA Gent – Club Brugge is bekendgemaakt

Scheidsrechter voor AA Gent - Club is bekendgemaakt

03 mei 2016 14:05 - Nog vier Play-Off-speeldagen resten ons en vervolgens weten we of Club Brugge zijn felbegeerde titel eindelijk beet heeft. Komende zondag kunnen Michel Preud’homme en zijn manschappen alvast een stap in de goede richting zetten.

Als Club straks de drie punten mee kan graaien uit de Ghelamco Arena, kan het de week nadien in eigen huis kampioen spelen tegen Anderlecht. De laatste keer dat Club een driepunter scoorde op Gentse bodem, dateert wel al van 22 december 2013. Toen trok Club met 1-3 aan het langste eind. Anderzijds won Blauw-Zwart zijn laatste drie confrontaties van de Buffalo’s, zij het drie keer in Jan Breydel.

Sébastien Delferière mag zondag om 18 uur de Slag om Vlaanderen in goede banen proberen te leiden. De 34-jarige scheidsrechter floot afgelopen weekend nog de mogelijke ‘kampioenenmatch’ tussen Antwerp en Eupen (0-0).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.