Simons aan het feest: “De mooiste titel uit mijn carrière”

Club Brugge breekt records: Simons doet beter dan Ronaldo!

15 mei 2016 17:03 - Het is symbolisch dat uitgerekend Timmy Simons, de enige overlever van de vorige titel dag op dag elf jaar geleden, vanop de stip de 4-0-eindstand in de kampioensmatch vastlegde. De aanvoerder won zowel met Club als met PSV een pak titels in zijn carrière, maar deze is voor hem de mooiste.

“Als je de wedstrijd van vandaag gezien hebt, is deze titel oververdiend”, reageerde Simons bij Play Sports. “De aankomst was al om kippenvel te krijgen. Chapeau aan de jongens hoe ze daarmee omgegaan zijn, want dat zorgt ook voor zenuwen. We hebben getoond dat we daarmee om kunnen.”

“Elke titel is mooi, maar deze is de mooiste. De steun binnen en rond de club is echt fantastisch. De fans hebben er zolang op moeten wachten, maar nu hebben we iets teruggeven aan al die mensen die jaar na jaar gehoopt hebben.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.