Simons: “Als het mogelijk is, proberen we het zo op te lossen”

Simons: "Als het mogelijk is, proberen we het zo op te lossen"

01 mei 2016 19:00 - Club Brugge kende zondagavond weinig problemen met KRC Genk. Timmy Simons speelde opnieuw een belangrijke rol op het Brugse middenveld en was achteraf dan ook een tevreden man.

“We hebben onze job goed gedaan”, opent Simons tegenover PlaySports. “We hebben voldoende kansen gehad om de wedstrijd iets vroeger dood te maken. Maar zij hebben eerst de grootste kans gehad, dus daar moeten we wel mee opletten.”

Net zoals tegen Zulte Waregem bracht Club goed en aantrekkelijk voetbal op de mat. “Als het mogelijk is, proberen we het voetballend op te lossen. Maar dat is niet in elke wedstrijd het geval en al zeker niet in Play-Off I. Dit is money time, dan gaat het om de punten en niet om de schoonheid”, besluit de kapitein van Club Brugge.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.