Slecht nieuws voor Anderlecht met oog op topper tegen Club Brugge

Slecht nieuws voor Anderlecht met oog op topper tegen Club Brugge

06 mei 2016 13:00 - De achtste speeldag in Play-Off I is dé ultieme clash tussen Club Brugge en RSC Anderlecht. Als Blauw-Zwart komende zondag in de Ghelamco Arena wint van AA Gent, dan kan het de week nadien tegen de aartsrivaal uit Brussel kampioen spelen. Anderlecht-coach Besnik Hasi zal alvast moeten puzzelen tegen Blauw-Zwart.

De Geschillencommissie Hoger Beroep heeft immers beslist dat Kara Mbodji twee wedstrijden aan de kant zal moeten blijven. Een gevolg van zijn kopstoot aan het adres van KVO-spits Joseph Akpala. De 26-jarige Senegalees mist zo dus de thuiswedstrijd tegen KV Oostende en de uitwedstrijd tegen Club Brugge. Hij krijgt ook een boete van €800.

Besnik Hasi zal het in Jan Breydel dus zonder zijn sterkhouder moeten stellen. De Paars-Witte defensie bestaat daardoor wellicht uit Alexander Büttner, Bram Nuytink, Michaël Heylen en Stéphane Badji (tenzij Olivier Deschacht, die last heeft van pubalgie aan de buikspieren, nog fit geraakt).

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.