‘Smaakmaker Club Brugge ziet één belangrijke reden om te vertrekken’

'Smaakmaker Club Brugge ziet één belangrijke reden om te vertrekken'

17 mei 2016 01:00 - Club Brugge pakte afgelopen weekend eindelijk zijn veertiende landstitel. En hoe! Het klopte aartsrivaal Anderlecht met 4-0 en bracht Jan Breydel zo in extase. Nu Blauw-Zwart volgend seizoen zeker is van Champions League-voetbal zullen heel wat sterkhouders blijven. Maar mogelijk vertrekt er ook een absolute topper.

José Izquierdo was dit seizoen dé man van de Play-Offs. De 23-jarige flankaanvaller deed met zijn snelheid quasi elke verdediger pijn en zo bleven KRC Genk (3-1), AA Gent (1-4) en Anderlecht (4-0)  kansloos achter.

Club zou echter moeten vrezen dat Izquierdo straks andere oorden opzoekt. Hij zou in 2018 namelijk graag met Colombia meegaan naar het WK. “De concurrentie vooraan is onvoorstelbaar zwaar”, vertellen zijn begeleiders in Het Laatste Nieuws.

“Je hebt James Rodriguez van Real Madrid en Juan Cuadrado van Juventus. Steek die maar eens voorbij als speler bij een Belgische topclub.” Om die reden wordt een transfer naar een grotere competitie dan ook in overweging genomen. “We zullen alle interesse rustig bekijken”, klinkt het.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.