Snelders ziet Club-speler als lichtpunt van de Play-Offs: “Normale niveau overstegen”

Snelders ziet Club-speler als lichtpunt van de Play-Offs Normale niveau overstegen

23 mei 2016 16:00 - Het voetbalseizoen 2015-2016 eindigde voor landskampioen Club Brugge met een 2-2-gelijkspel tegen KV Oostende en bijgevolg een 22/30 in de Play-Offs. Eddy Snelders laat zijn licht schijnen op de voorbije editie van de Jupiler Pro League.

Snelders is wat het niveau van afgelopen seizoen betreft een beetje teleurgesteld. “Lang niet altijd topvoetbal, maar het was spannend. Door onze competitieformule kan veel spanning gecreëerd worden, maar op speltechnisch niveau zijn we niet altijd verwend.”

“Ook in de Play-Offs zijn we dikwijls op onze honger blijven zitten. Veel zwakke, gecrispeerde (krampachtige, nvdr) matchen zonder topvoetbal. Nochtans is dat hetgene wat de neutrale toeschouwer wil zien. Als lichtpunt wil ik José Izquierdo noemen. Hij heeft een aantal mooie dingen laten zien, die het normale niveau overstegen”, besluit de analist bij Sporza.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.