Sommige Club-fans vieren de titel iets té uitbundig

Stad Brugge heeft nieuwe plannen bij eventueel titelfeest

15 mei 2016 20:22 - Dat de eerste landstitel sinds 2005 een feit is en dat het morgen Pinkstermaandag is en er dus niet gewerkt moet worden, zorgt ervoor dat het feest in en rond Brugge nog lang zal doorgaan. Voor heel wat supporters van Club Brugge zat de titelviering er echter al vroeger dan gepland op.

Na de match moesten heel wat fans immers naar het ziekenhuis gebracht worden omdat ze te veel gedronken hadden, meldt VTM Nieuws. De toestroom aan dronken supporters was zelfs zo erg dat de spoeddiensten van de Brugse ziekenhuizen overbelast raakten.

Sommige supporters waren zelfs zo dronken dat ze zwaar ten val kwamen, waardoor ze breuken opliepen, weet VTM nog. Stevig, maar wel verstandig vieren is dus de boodschap voor de rest van de avond!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.