Stad Brugge heeft nieuwe plannen bij eventueel titelfeest

Stad Brugge heeft nieuwe plannen bij eventueel titelfeest

13 mei 2016 18:10 - Club Brugge kan zondag tegen RSC Anderlecht eindelijk zijn veertiende landstitel binnenhalen. De stad Brugge bereidt zich intussen volop voor op een eventueel titelfeest. Al zijn de plannen daarvoor al geregeld gewijzigd.

Een groot scherm komt er normaal gesproken niet. Fans die geen ticket konden bemachtigen, kunnen zich dus best naar één van de vele cafés in Brugge begeven. Een eventueel titelfeest werd in eerste instantie op de Burg gepland, maar dat voorstel is volgens Het Nieuwsblad van tafel geveegd. Nu zou de markt de place to be zijn voor een kampioenenfeestje.

Verder klonk het eerder deze week ook dat de spelers een ereronde zouden fietsen bij een kampioenschap. Op die manier wilde de stad Brugge een statement maken wat de Ronde van Vlaanderen betreft. Antwerpen wil de koers immers graag in hun stad van start laten gaan. Maar ook dat voorstel werd niet met open armen onthaald. Nu zou er beslist zijn om de spelers in open busjes een ereronde te laten maken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.