Sven Dhoest voorspelt Club Brugge – Anderlecht

Sven Dhoest voorspelt Club Brugge - Anderlecht

13 mei 2016 02:30 - Voor ex-Club-keeper Sven Dhoest zal een wedstrijd tussen Club Brugge en Anderlecht toch nog nét dat tikkeltje specialer aanvoelen dan voor de doorsnee Club-supporter. Dhoest vertoefde van 2011 tot 2015 immers in Jan Breydel en staat bekend om zijn invalbeurt tegen Anderlecht. Op zijn 17de stopte hij toen een strafschop van Sacha Kljestan.

“Ik leef met gezonde spanning naar de match toe. Club – Anderlecht is voor mij altijd heel speciaal”, vertelt Dhoest aan Het Laatste Nieuws. “Het is de enige wedstrijd die ik ooit voor Club gespeeld heb.” Bovendien heeft de 22-jarige goalie nog een extra reden om straks voor Blauw-Zwart te supporteren. Zijn ouders baten immers café Den Comptoir uit (gelegen op De Platse in Sint-Andries). Bij een titelfeest wordt er dan ook een stormloop aan Brugse fans verwacht.

“Nu Club de titel kan pakken, is de wedstrijd nog extra bijzonder. Ik denk dat het 2-0 wordt dankzij goals van Diaby en Engels.” Dhoest ruilt vierdeklasser RFC Wetteren deze zomer in voor derdeklasser Winkel Sport.

Dhoest stopt strafschop Kljestan (minuut 3:45)

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.