Sven Ornelis doet oproep aan Club-fans

Sven Ornelis doet oproep aan Club-fans

28 mei 2016 01:30 - Het Nieuwsblad kwam vrijdagmorgen met het nieuws dat Michel Preud’homme gisteren zijn beslissing over zijn toekomst zou meedelen aan Club Brugge. Maar, zoals je eerder al kon lezen op BlauwZwartFans, klopte die informatie niet. Zoon Guilian Preud’homme kondigde op Twitter immers aan dat het nieuws maandag pas bekendgemaakt zal worden.

Dat is ook radiopresentator en Club-fan Sven Ornelis niet ontgaan. Hij heeft een speciale oproep voor de Blauw-Zwarte aanhang: “Een weekend de tijd dus om #michelresteavecnous trending te maken”, klinkt het. Iedereen met een Twitter-account die dit leest, weet dus wat hem te doen staat! Allemaal samen zijn we – zoals we in het verleden al vaker bewezen hebben – tot grootse dingen in staat 🙂

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.