Twee ex-spelers van Club Brugge opgenomen in Turks flopelftal van het jaar

Twee ex-spelers van Club Brugge opgenomen in Turks flopelftal van het jaar

20 mei 2016 19:02 - Twee ex-spelers van Club Brugge verkasten tijdens de voorbije jaren naar Turkije. Ryan Donk verliet Blauw-Zwart begin juni 2013 en trok naar Kasimpasa. Enkele maanden geleden versierde de 30-jarige Nederlander een transfer naar Galatasaray, maar daar loopt het niet zoals gewenst. En ook Tom De Sutter beleefde nog niet al te veel plezier aan zijn transfer naar Bursaspor.

Zowel De Sutter als Donk werden door EfsaneSpors dan ook opgenomen in het Turks flopelftal van het jaar. De Sutter trok begin augustus richting Bursaspor, maar kreeg er slechts 411 speelminuten. Daarin wist hij geen enkele keer te scoren. Enkel in de beker vond de ex-spits van Club de weg naar doel. In de competitie staat Brusaspor op een teleurstellende elfde plaats.

Donk doet met 872 speelminuten meer dan dubbel zo goed, maar ook hij kan geen potten breken bij Galatasaray. De Turkse club staat op één speeldag van het einde op een dramatische zesde plaats en heeft zelfs geen uitzicht meer op Europees voetbal. Naar verluidt mag Donk zelfs al opkrassen bij Galatasaray. Tot slot maakt ook ex-Anderlecht-speler Marko Marin – nu bij Trabzonspor – deel uit van het flopelftal in de Turkse Süper Lig.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.