Uitstekend nieuws voor Club Brugge met oog op topper tegen Anderlecht

Uitstekend nieuws voor Club Brugge met oog op topper tegen Anderlecht

13 mei 2016 01:25 - Club Brugge kan zondag eindelijk zijn veertiende landstitel binnenhalen en Michel Preud’homme hoopt dan ook over zijn sterkste elf te kunnen beschikken. In de vorige drie confrontaties tegen Anderlecht liep het immers keer op keer fout. De Brugse coach lijkt alvast opgelucht adem te mogen halen in aanloop naar dé clash tegen Paars-Wit.

Jelle Vossen, Ruud Vormer en Thomas Meunier ontbraken woensdag op training, maar tekenden donderdag wél present. Het drietal zal normaal gesproken dus in aanmerking komen voor een plaatsje in de basiself van Preud’homme. Bjorn Engels, die de voorbije dagen ziek was, sluit volgens HLN vandaag aan.

Lior Refaelov, die last heeft van pubalgie aan de buikspieren, hervat vandaag of morgen de groepstraining en wordt klaargestoomd om dit seizoen nog één keer alles te kunnen geven voor Blauw-Zwart. De Israëliër beperkte zich donderdag tot een individuele training. Voorts verscheen zelfs Benoît Poulain al op het oefenveld. De enkelblessure van de Fransman evolueert dus gunstig, al komt hij sowieso niet meer in aanmerking voor de resterende drie Play-Off-wedstrijden.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , , ,

Comments are closed.