Van Meir haalt uit naar Brugse kandidaat-Rode Duivel: “Hij schiet zelfs in België te kort”

Van Meir haalt uit naar Brugse kandidaat-Rode Duivel Hij schiet zelfs in België te kort

11 mei 2016 20:30 - Donderdagmiddag maakt Marc Wimots zijn voorselectie voor het Europees Kampioenschap in Frankrijk bekend. Bij Club Brugge worden Bjorn Engels, Thomas Meunier en in mindere mate Laurens De Bock tot de kanshebbers gerekend.

Nu Vincent Kompany er sowieso niet bij is, moet er achterin naar oplossingen gezocht worden. “Het is al ver zoeken”, vertelt Van Meir aan Het Nieuwsblad. “Ik denk dat Wilmots voor Meunier zal kiezen, maar zelfs in de Belgische competitie schiet die defensief tekort, laat te veel ruimte.”

Zelf zou de ex-international voor een andere speler gaan. “Ik verkies de zekerheid en ervaring van Gillet, ik wil niet oordelen op ­basis van één mindere match tegen Portugal. Wilmots lijkt mij evenwel geen fan van Gillet, die er altijd bij was in de kwalificatiematchen, maar uiteindelijk niet meeging naar Brazilië.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.