Vanaken kijkt al meteen vooruit: “Als we zo voetballen, kunnen we hetzelfde doen als Gent”

Vanaken is duidelijk over zijn favoriete positie Daar voel ik mij het beste

15 mei 2016 16:50 - Na zijn twee goals vorige week in de Ghelamco Arena pikte Hans Vanaken ook in de titelmatch weer zijn doelpuntje mee. De middenvelder toonde zich in de Play-Offs met vier goals heel erg belangrijk voor Club Brugge en had dus een groot aandeel in de veertiende landstitel.

Net als zijn ploegmaats was Vanaken door het dolle heen. “We wisten dat dit de mooiste manier was om de klus te klaren. Al van bij onze aankomst was de sfeer fantastisch en dan heb je nog meer zin om die wedstrijd te winnen”, reageerde hij bij Play Sports.

Volgend seizoen kan de middenvelder schitteren in de Champions League. “Met de schitterende sfeer hier wordt dat een fantastische ervaring. Als we in de Champions League zo voetballen als vandaag, dan kunnen we hetzelfde presteren als Gent dit seizoen.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.