Vanhaezebrouck hoopt dat Buffalo-aanhang Brugse fans imiteert: “Constant bespelen”

Vanhaezebrouck hoopt dat Buffalo-aanhang Brugse fans imiteert Constant bespelen

08 mei 2016 13:00 - Zondagavond trekt Club Brugge naar de Ghelamco Arena voor een cruciaal duel in de titelstrijd. Als Blauw-Zwart wint, kan het volgende week in eigen huis tegen Anderlecht kampioen spelen. Hein Vanhaezebrouck blikt vooruit en had het daarbij over onder meer de Brugse aanhang.

“De groep beseft dat het niet goed was tegen Anderlecht”, opent de coach van AA Gent op de officiële website. “Normaal spelen we altijd met een groot hart en veel geloof in eigen kunnen, maar dat was er niet in de tweede helft. We namen geen initiatief, verloren teveel ballen en de invallers waren ondermaats. Het was onze slechtste helft van het seizoen.”

Vanhaezebrouck hoopt dan ook op een reactie tegen Club Brugge, maar beseft dat dat niet gemakkelijk zal zijn. Michel Preud’homme en zijn manschappen wonnen immers de laatste 3 confrontaties. “Club heeft ons toen geklopt dankzij de steun van hun fans. Iedereen weet dat ze daaruit veel energie halen. Het publiek bespeelt constant de tegenstander en de wedstrijdleiding”, lacht hij. “Hopelijk kunnen wij dat zondag ook.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.