Voor De Vlieger is er geen twijfel mogelijk: “Hij is de kampioenenmaker van Club”

Voor de Vlieger is er geen twijfel mogelijk Hij is de kampioenenmaker van Club

15 mei 2016 02:00 - Club Brugge wil zondagnamiddag zijn eerste landstitel in maar liefst 11 jaar vieren. Maar dan moet Blauw-Zwart wel voorbij Anderlecht zien te geraken, hetgeen drie keer eerder dit seizoen niet lukte. Toch ziet Geert De Vlieger het rooskleurig in voor Michel Preud’homme en de zijnen.

De analist schat de kansen van Hasi & co namelijk somber in. “Ik heb het gevoel dat Anderlecht moet opletten dat het er geen zware pandoering krijgt. Brugge zit zo in hun flow en het is er nu zo dichtbij. Dat ze kampioen worden, is duidelijk. Als je dat dan kan doen tegen Anderlecht …”, vertelt de ex-doelman bij Kick-off.

Club hoopt dat José Izquierdo – net zoals tegen KRC Genk en AA Gent – straks opnieuw zijn duivels ontbindt tegen Anderlecht. “Je hebt een kampioenenmaker nodig. Iemand die in een goede ploeg nog iets boven de rest uitsteekt en dat is Izquierdo. We weten dat hij de kwaliteiten heeft en op dit moment benut hij ze ook ten volle.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.