Vormer wil niet te hard van stapel lopen: “We zijn er nog niet!”

Vormer wil niet te hard van stapel lopen: "We zijn er nog niet!"

01 mei 2016 20:00 - Ruud Vormer speelde zondagavond een sterke wedstrijd tegen KRC Genk. De Nederlander nam even voor de rust de 2-0 voor zijn rekening en was achteraf dan ook een tevreden man.

“Die bal van mij ging er lekker in hé”, reageert Vormer voor de camera’s van PlaySports. “Als we blijven spelen zoals we vandaag deden en thuis alles winnen, dan zullen we er heel dicht bij zijn”, beseft de Nederlander.

Maar de middenvelder beseft anderzijds ook dat er nog 4 wedstrijden gespeeld moeten worden. “We zijn er nog altijd niet! Onlangs hadden we 7 punten voorsprong en even later stonden we gelijk. Het kan allemaal heel snel gaan.”

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.