Win een duoticket voor de kampioenenmatch tussen Club Brugge en RSC Anderlecht

Win duoticket voor de kampioenenmatch tussen Club Brugge en RSC Anderlecht

Zondagavond om 14.30u zit iedereen met Blauw-Zwart bloed op het puntje van zijn stoel. Club Brugge kan tegen RSC Anderlecht – mits een driepunter – immers zijn veertiende landstitel binnenhalen. In aanloop naar deze absolute kraker kon BlauwZwartFans via één van zijn partners in extremis nog een duoticket (Noordtribune) voor dé match van het jaar bemachtigen. Onderstaand de instructies voor iedereen die interesse heeft om dit felbegeerde ticket te winnen.

DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN – KLIK HIER VOOR DE WINNAAR

Stap 1

KLIK HIER en maak een account aan bij Ladbrokes via de groene ‘speel nu’-knop

* Als je al een account hebt bij Ladbrokes kan je meteen overgaan tot stap 2 (iedereen kan dus deelnemen) *

Als je account aangemaakt is, doe je een storting van minstens €15 (een hogere storting kan resulteren in een hogere eerste stortingsbonus)

Stap 2

Plaats een weddenschap van minstens €15 op Club Brugge – RSC Anderlecht. Je mag zelf kiezen wat je voorspelt. Er zijn heel wat mogelijkheden, maar de meest voor de hand liggende weddenschap is om te bepalen welke ploeg wint. Wij hebben zelf voorspeld dat Club zondag wint van Anderlecht. Als dat effectief gebeurt, krijgen we €30 (zie screenshot). Opgelet: de quotering kan een klein beetje schommelen.

Weddenschap Club wint van Anderlecht

Stap 3

Je bent er bijna! Als je bovenstaande instructies nauwgezet gevolgd hebt, moet je alleen nog even bewijzen dat je op correcte wijze hebt deelgenomen aan deze actie. Zo maak je kans op het duoticket voor dé kampioenenmatch. Vul even onderstaand deelnameformuliertje in.

Bij ‘bestand kiezen’ voeg je een screenshot van je open bets toe. Onderstaand ons voorbeeld.

Screenshot weddenschap Club Brugge - Anderlecht

Deelnameformulier

Een nieuw account bij Ladbrokes? (verplicht)
 Ja Nee

Je Ladbrokes gebruikersnaam (verplicht)

Je e-mailadres (verplicht)

Voeg een screenshot van je 'open bets' toe (verplicht)

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd bij ons terecht door een mailtje te sturen naar info@blauwzwartfans.be of door via onze Facebookpagina rechtstreeks contact op te nemen. Wij antwoorden altijd zo snel mogelijk.

Bekendmaking winnaar

De winnaar van het duoticket voor de kampioenenmatch tussen Club Brugge en Anderlecht wordt  op vrijdag 13 mei om 21u bekendgemaakt op de homepage van www.blauwzwartfans.be


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , , ,

Comments are closed.