Winnaar duoticket Club Brugge – Anderlecht is bekend

Winnaar duoticket Club Brugge - Anderlecht is bekend

BlauwZwartFans kreeg deze week de eer om nog twee mensen dolgelukkig te maken met een duoticket voor dé clash tussen Club Brugge en Anderlecht. Zoals aangekondigd wordt de winnaar hier op vrijdagavond 13 mei om 21 uur bekendgemaakt.

Hoe zijn we te werk gegaan? Alle correcte deelnemers hebben we door middel van hun Ladbrokes-gebruikersnaam ingetypt op deze Random Name Picker (zie foto). Elke deelnemer had zo’n 7% kans om het ticket te winnen. Voor YvesG blijkt vrijdag de 13de allesbehalve een ongeluksdag. Hij wint het duoticket en mag zaterdag bezoek van de koerierdienst verwachten.

BlauwZwartFans wenst alle deelnemers nogmaals nadrukkelijk te bedanken. Wij hadden graag elke deelnemer blij gemaakt, maar helaas is dat onmogelijk. Hopelijk kunnen we er zondag (en maandag) allemaal samen één groot en langgerekt feest van maken!

Winnaar duoticket Club Brugge - Anderlecht


Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2016-2017.

, , ,

Comments are closed.