Winnaars kampioenenshirt actie zijn bekend

Winnaars kampioenenshirt actie zijn bekend

29 mei 2016 21:00 - Onlangs pakte BlauwZwartFans uit met een Facebook share & win actie waarbij je ons kampioenenshirt kon winnen. Zoals aangekondigd worden de winnaars hier zondagavond 29 mei om 21u bekendgemaakt.

Hoe zijn we te werk gegaan? Alle correcte deelnemers hebben we door middel van hun naam ingetypt op deze Random Name Picker. Vervolgens hebben we hier 3 willekeurige namen uit laten kiezen door de tool.

Amber Van Durme, Benny Neyrinck en Ellen Joliet zijn de gelukkigen. Zij winnen elk een shirt en mogen – liefst zo snel mogelijk – contact met ons opnemen via info@blauwzwartfans.be of via een privébericht op Facebook. BlauwZwartFans wenst alle deelnemers nadrukkelijk te bedanken. Wij hadden graag elke deelnemer blij gemaakt, maar dat is vanzelfsprekend onmogelijk.

Wie ons kampioenenshirt nog wenst te bestellen, heeft nog enkele uren de kans. Dat kan via deze link.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.