Woekerprijzen voor tickets Club Brugge – RSC Anderlecht

Woekerprijzen voor tickets Club Brugge - RSC Anderlecht

12 mei 2016 02:00 - Zondagavond hoopt Club Brugge voor het eerst in elf jaar tijd een landstitel te mogen vieren. De hondstrouwe Blauw-Zwarte aanhang zorgde bij de ticketverkoop van de Play-Offs in een mum van tijd voor een uitverkocht Jan Breydel bij elke thuiswedstrijd. En nu dé match van het jaar op het spel staat, zijn mensen zonder ticket bereid om diep in de buidel te tasten om alsnog een plaatsje te bemachtigen…

Er verschenen de voorbije dagen heel wat te koop aangeboden tickets voor Club Brugge – Anderlecht. Vooral op 2dehands.be schieten de toegangskaartjes voor dé kraker van het jaar als paddenstoelen uit de grond. En sommige ‘fans’ tellen daarbij stevig door voor hun felbegeerde ticket(s). De prijzen variëren van €50 tot maar liefst €500+ voor één zitje in Jan Breydel.

Woekerprijzen Club Brugge - Anderlecht (1)

Woekerprijzen Club Brugge - Anderlecht (2)

Wie niet bereid is om zoveel te betalen, kan meedoen met onze winactie. Daarbij kan je een duoticket voor Club Brugge – Anderlecht winnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.