WOW! Brugse fans verwelkomen spelersbus op fenomenale wijze

Brugse publiekslieveling komt zondag afscheid nemen van Jan Breydel

15 mei 2016 12:57 - Iedereen in Brugge is klaar om deze namiddag de titel te vieren. Zelfs dik anderhalf uur voor de aftrap van de match tegen Anderlecht is de sfeer rond het Jan Breydelstadion al weergaloos. De spelersbus werd er onthaald door een enthousiaste massa supporters en dat leverde onderstaande indrukwekkende beelden op.

Vooraf was er heel wat te doen rond de verwelkoming van de spelersbus voor de aftrap van Club Brugge – Anderlecht. En de Blauw-Zwarte aanhang hield woord. Onderstaande beelden spreken boekdelen!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.