WOW! Deze Club-fan uit Lego moet je gezien hebben

WOW! Deze Club-fan uit Lego moet je gezien hebben

18 mei 2016 02:00 - Dat Club Brugge een hondstrouwe aanhang heeft, weet de hele Belgische voetbalwereld. Maar de ene supporter is al wat fanatieker dan de andere. Onderstaand twee fans die duidelijk Blauw-Zwart bloed hebben!

Terwijl Bart een magnifieke Club-fan uit Lego nabootste, stuurde Lindsy ons een foto van haar zelfgemaakt Club-shirt. Heel knap gemaakt allebei!

Lindsy maakt haar eigen shirt van Club Brugge

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.