WOW! Dit is de prachtige kampioenentifo van Blue Army

WOW! Dit is de prachtige kampioenentifo van Blue Army

22 mei 2016 14:00 - We hebben er lang op moeten wachten, maar vandaag kon de kampioenentifo eindelijk van zolder gehaald worden. Club Brugge slaagde er twee speeldagen voor het einde van de Play-Offs immers al in om de titel te pakken!

Dat het opnieuw een meesterwerk is, bewijzen onderstaande beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.