WOW! Wat een beauty van Ivan Perisic

WOW! Wat een beauty van Ivan Perisic

05 mei 2016 19:00 - Ivan Perisic maakte van 2009 tot 2011 het mooie weer bij Club. Hij scoorde maar liefst 31 keer in 70 matchen in Brugse loondienst. Na passages bij Dortmund en Wolfsburg vertoeft hij intussen bij Inter Milan, waar hij dit seizoen al 6 keer de weg naar doel vond.

En ook op training gaan ze vlotjes binnen bij Perisic. Onderstaande beauty scoorde de 27-jarige Kroaat op training. Inter Milan staat momenteel vierde in de Serie A.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.