Zalig! 2-jarige Club-fan geeft de ploegopstelling van Blauw-Zwart

Zalig! 2-jarige Club-fan geeft de ploegopstelling van Blauw-Zwart

05 mei 2016 00:04 - Club Brugge won afgelopen weekend met 3-1 van KRC Genk. Die belangrijke driepunter toverde een glimlach op het gezicht van elke Club-supporter. Ook bij Lex, die de Brugse normen en waarden met de paplepel meekrijgt.

Guitige Lex blaast volgende maand 3 kaarsjes uit en hoopt dan een titel van Club Brugge te kunnen vieren. De ploegopstelling van Michel Preud’homme kent voor hem alvast geen geheimen meer 🙂


Het geniale brein achter dit moois is papa Thijs Feryn. Hij maakt tijdens deze Play-Offs pareltjes van filmpjes, waarvan bovenstaand fragment slechts een fractie is. De volledige video’s kan je via zijn Youtube-kanaal bewonderen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.