Zalig! Izquierdo amuseert zich kostelijk in café

Zalig! Izquierdo amuseert zich kostelijk in café

18 mei 2016 03:00 - José Izquierdo is zowel op als naast het veld een absolute topper. De 23-jarige Colombiaan is dit jaar dé man van de Play-Offs en vierde dat na het binnenhalen van de veertiende landstitel dan ook uitgebreid. Eerst met zijn hond Lucho en dinsdagavond ook op café! 

Joske – feestbeest – Izquierdo heeft nog maar eens getoond wat voor een levensgenieter hij is. De Colombiaanse sneltrein kan duidelijk niet genoeg krijgen van de gezangen die de Brugse aanhang speciaal aan hem richt. En als ze dat niet doen? Dan zingt hij ze toch gewoon zelf! Dat alles tot groot jolijt van zijn omstanders 🙂

Luchoooooo! Campeones!!!! 🎉🍾🏆

Een video die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

⚫️🔵🇧🇪🇨🇴⚽️😂

Een video die is geplaatst door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.