Zo feliciteert De Ideale Wereld Club Brugge met het kampioenschap

Zo feliciteert De Ideale Wereld Club Brugge met het kampioenschap

17 mei 2016 18:30 - Club Brugge at Anderlecht afgelopen zondag met huid en haar op. Door die 4-0-overwinning kon Blauw-Zwart eindelijk zijn veertiende landstitel grijpen. Dat was ook De Ideale Wereld niet ontgaan.

In het algemeen komt voetbal niet zo vaak aan bod in De Ideale Wereld. De programmamakers zien hun uitzenduren immers geregeld aan de kant geschoven worden door een voetbalwedstrijd.

Maar als er gelachen kan worden, zijn ze áltijd van de partij. “Proficiat Club Brugge vanwege Benito Raman, de landbouwgemeenschap, de holebigemeenschap en de Ideale Wereld”, klinkt het. Een hilarische kwinkslag naar Benito Raman.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.