AA Gent trekt van leer tegen klacht ‘Club-supporters’

AA Gent trekt van leer tegen klacht 'Club-supporters'

04 juni 2016 11:30 - Walter Van Steenbrugge legde afgelopen donderdag namens VZW supportersclub Bruges Stropkes een officiële klacht neer bij de Europese Commissie. De topadvocaat beweert dat AA Gent en RSC Anderlecht maar liefst 255 miljoen euro aan onrechtmatige overheidssubsidies gekregen hebben of beloofd zijn. En dat zou vanzelfsprekend een vorm van oneerlijke concurrentie zijn.

AA Gent laat het daar niet bij en trekt in de tegenaanval. De Buffalo’s organiseerden vandaag een persconferentie waarop het verhaal van Van Steenbrugge serieus in vraag gesteld wordt.

Zo beweren ze in de Ghelamco dat de Bruges Stropkes eergisteren pas werden opgericht. Volgens Gent-voorzitter Ivan De Witte werd de klacht nog vóór de oprichting van de supportersclub ingediend. “Wij zullen dhr. Van Steenbrugge dan ook dagvaarden wegens het bewust verspreiden van onjuistheden in de media”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.