Aanvaller van 2,6 miljoen komt toch niet naar Club

Aanvaller van 2,6 miljoen komt toch niet naar Club

11 juni 2016 17:05 - Club Brugge is nog volop op zoek naar versterking om volgend seizoen hopelijk zijn titel te kunnen verlengen en hoge ogen te gooien in de Champions League. Het is nog wachten op een eerste aanwinst, maar in Argentinië klonk het al dat Club een speler beet had.

Eerder kon je op BlauwZwartFans lezen dat de Argentijnse pers meldde dat Oscar Benitez naar Club Brugge zou komen. Club zou volgens die berichten 2,6 miljoen euro betalen voor de 23-jarige flankspeler van Lanus.

Maar Club zou aan VoetbalNieuws gemeld hebben dat daar niets van aan is. Bij monde van woordvoerder Kirsten Willem klinkt het dat van de komst van Benitez absoluut geen sprake is. Zijn naam is naar verluidt zelfs nog nooit gevallen in het Jan Breydelstadion.

Het blijft hoe dan ook een vreemd verhaal, aangezien intussen meer en meer sites de deal als ‘afgerond’ beschouwen. Een andere mogelijkheid is dat de makelaar van Benitez een spelletje met de media speelt om zijn speler in de kijker te plaatsen.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.

, ,

Comments are closed.