Ambieert Ludovic Butelle een zangcarrière?

Ambieert Ludovic Butelle een zangcarrière

20 juni 2016 19:30 - Ludovic Butelle kwam afgelopen winter over van SCO Angers en ontpopte zich vrijwel onmiddellijk tot één van de publiekslievelingen in Jan Breydel. De sterke prestaties van de goedlachse Fransman zorgden ervoor dat hij met Club Brugge de eerste collectieve prijs in zijn carrière kon vieren.

Butelle genoot afgelopen weken dan ook met volle teugen van zijn vakantie en waande zich in Singing Studio zelfs even een échte zangdiva. Het deed ons meteen terugdenken aan ex-speler Joseph Akpala, die in 2009 zijn zangkunsten etaleerde op het Gala van de Gouden Schoen.

Petite chanson avant la reprise lundi #hallelujah #karaoké @singingstudio super endroit super moment 😜😜

Een video die is geplaatst door Butelle Ludovic (@butellos) op

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.