‘Argentijnse aanvaller speelt volgend seizoen bij Club’

De Witte hekelt gedrag Verhaeghe Ik laat de conclusies daarrond aan anderen

11 juni 2016 09:15 - Officieel nieuws over nieuwe spelers voor volgend seizoen kregen we nog niet van Club Brugge, maar achter de schermen lijkt het er wel op dat er druk gewerkt wordt aan versterking. Misschien stelt Club binnenkort wel zijn eerste aanwinst voor.

In Argentinië schrijft Fútbol para todos immers dat Oscar ‘Junior’ Benitez volgend seizoen voor Club zal spelen. Enkele dagen geleden meldden we al dat Club een bod van 2,6 miljoen euro op Benitez uitgebracht zou hebben. In Argentinië klinkt het intussen dat Lanus dat bod niet naast zich neer kon leggen.

Benitez is een 23-jarige flankspeler die bij Lanus, dat op dit moment aan kop staat in de Argentijnse competitie, pendelt tussen basis en bank. Hij kwam dit seizoen veertien keer in actie, waarvan de helft als basisspeler. Hij vond daarbij één keer de weg naar doel.

UPDATE: woordvoerder Kirsten Willem ontkent dit transfergerucht vanuit de Argentijnse pers.

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.