‘AS Monaco richt zijn pijlen op basispion Club Brugge’

'AS Monaco richt zijn pijlen op basispion Club Brugge'

27 juni 2016 01:30 - Club Brugge wil met het oog op komend seizoen en de bijhorende Champions League-campagne zijn sterkhouders in Jan Breydel houden. De interesse in de spelers van Blauw-Zwart is echter groot. Zo zijn er heel wat transfergeruchten rond Thomas Meunier, Abdoulay Diaby, Leandro Pereira, Felipe Gedoz, Bjorn Engels en Stefano Denswil.

Denswil werd begin juni zowel aan Norwich City als aan FC Barcelona gelinkt. Beide overgangen lijken echter onwaarschijnlijk. Norwich City speelt in de Engelse tweede klasse en Barcelona heeft naast Denswil nog 7 andere verdedigers op zijn lijstje staan, waaronder bijvoorbeeld John Stones (Everton) en Marquinhos (PSG).

Intussen is er echter een nieuwe club die zich voor de Nederlandse verdediger gemeld heeft. Volgens De Telegraaf trekt AS Monaco namelijk aan de mouw van Denswil. De Franse club eindigde afgelopen seizoen derde en kan zich daardoor nog kwalificeren voor de Champions League. In 2012 plukte AS Monaco Nabil Dirar nog weg bij Club. Als het effectief tot een transfer komt, ontvangt Ajax als ex-club 20% doorverkooppercentage op de transfersom.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.