Bacca en Duarte bewijzen dat ze hun Club-verleden nog niet vergeten zijn

Bacca en Duarte bewijzen dat ze hun Club-verleden nog niet vergeten zijn

12 juni 2016 01:30 - Zaterdagnacht stond er op de Copa America een duel tussen Colombia en Costa Rica op het programma. In de laatste groepswedstrijd namen de landen van ex-spelers Carlos Bacca en Oscar Duarte het met andere woorden tegen elkaar op. 

Costa Rica was vooraf al uitgeschakeld voor de volgende ronde, maar trok met 3-2 onverwacht toch aan het langste eind. Dat heeft echter geen consequenties voor Colombia, aangezien de Zuid-Amerikanen 6 op 6 haalden in hun eerste twee wedstrijden. Zij stoten dus alsnog door naar de volgende ronde.

Na de match zochten Carlos Bacca en Oscar Duarte, die beide niet in actie kwamen in deze wedstrijd, elkaar op. De ex-spelers van Club Brugge wisselden hun truitje en vertelden dat er destijds een mooie vriendschap is ontstaan tussen beide heren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.