Bizar! Spits loog over interesse Club Brugge en krijgt sanctie

Bizar! Spits loog over interesse Club Brugge en krijgt sanctie

02 juni 2016 13:30 - Afgelopen weekend kon je op BlauwZwartFans lezen dat Alberth Elis in een interview vertelde dat hij een aanbieding had van een Belgische ploeg die de Champions League speelt, Club Brugge dus. Maar de 20-jarige aanvaller zou toen gelogen hebben.

Osman Madrid, de voorzitter van Club Olimpia Deportivo, heeft aangegeven dat de uitlatingen van Elis verzonnen zijn. “We hebben hem een sanctie gegeven en benadrukken dat er geen concrete aanbiedingen voor hem geweest zijn, ondanks hetgeen hij zelf vertelt. Alberth heeft nog veel te leren. Hij denkt dat hij klaar is voor een stap hogerop, maar dat is niet zo”, klinkt het bij de voorzitter van de Hondurese club.

Al wil dat niet zeggen dat een transfer onbespreekbaar is. “Olimpia zal nooit een speler blokkeren, maar er zijn geen concrete aanbiedingen voor Elis of voor andere spelers. Wij willen onze kern graag samenhouden, maar we moeten wel bekijken wat we ons kunnen veroorloven”, besluit Madrid tegenover La Prensa.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.