Blauw-Zwart koppel pakt uit met matching Club-tattoo

Blauw-Zwart koppel pakt uit met matching Club-tattoo

28 juni 2016 13:45 - Club Brugge slaagde er afgelopen seizoen in om zich voor de veertiende keer tot landskampioen te kronen. En dat na elf jaar wachten… De vreugde bij de Blauw-Zwarte aanhang was – en is dat nog altijd – dan ook immens. 

De ene fan gaat in zijn supporteren al iets verder dan de andere. Zo stuurden heel wat supporters hun Club-tattoo naar BlauwZwartFans. Maar een “matching tattoo met het lief” zagen we nog niet passeren. Een leuk idee voor nog meer Blauw-Zwarte koppels? Voor alle duidelijkheid: 1891 is het oprichtingsjaar van Club Brugge. In november bestaat Blauw-Zwart 125 jaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.