‘Brandon Mechele op verlanglijstje van Belgische eersteklasser’

'Brandon Mechele op verlanglijstje van Belgische eersteklasser'

04 juni 2016 01:00 - Met Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoît Poulain, Brandon Mechele en Jean-Charles Castelletto die terugkeert van een uitleenbeurt aan Moeskroen vertoeven er maar liefst 5 centrale verdedigers bij Club Brugge. Het is dus allesbehalve zeker of dit defensieve vijftal in Jan Breydel blijft.

Mechele moest afgelopen seizoen in 17 wedstrijden vanop de bank toekijken hoe zijn ploegmaats het er vanaf brachten. Engels-Denswil is immers het favoriete centrale duo van Michel Preud’homme. Maar als het Brugse jeugdproduct zijn kans kreeg, dan stond hij er altijd. En dat is ook een andere eersteklasser niet ontgaan.

Zo staat Mechele volgens Het Nieuwsblad op het verlanglijstje van Zulte Waregem. Verder zouden ook ADO Den Haag-speler Timothy Derijck en Anderlecht-verdediger Michaël Heylen interesse genieten van Francky Dury & co. Vorige week plukte Essevee Davy De fauw nog weg bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.