Brugs transferdoelwit verklaart waarom hij La Liga boven Club Brugge verkoos

Transferdoelwit verklaart waarom hij La Liga boven Club Brugge verkoos

16 juni 2016 18:30 - Club Brugge slaagt er voorlopig uitstekend in om zijn sterkhouders in Jan Breydel te houden, maar anderzijds haalde Blauw-Zwart voorlopig ook nog geen versterking binnen. Eén van de transferdoelwitten legt uit waarom hij het aanbod van Club afsloeg. 

De Franse middenvelder Jonas Martin verlaat Montpellier en trekt naar Real Betis. “Een overstap naar de Spaanse competitie kon ik niet laten liggen. Spelen tegen mannen zoals Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Neymar. Camp Nou, Bernabeu… Dat is een droom die uitkomt”, vertelt hij aan estadiodeportivo.

“Ik denk ook dat mijn voetballende kwaliteiten het best tot hun recht komen in de Spaanse competitie”, gaat Martin verder. “Maar het was een moeilijke keuze tussen Rennes, Betis en Club Brugge. Ik heb er goed over nagedacht en uiteindelijk voor Betis gekozen.” Zijn nieuwe werkgever eindigde afgelopen seizoen tiende in de Primera División. Club Brugge opende intussen al enkele andere pistes in de zoektocht naar een middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.